TERMÍN: neděle 12.3. až sobota 18.3.

MÍSTO: Rekreační středisko Eden, Krkonoše (odkaz)

POČET MÍST: 110

CENA: 5.900,-

Přihlašovat se mohou celé rodiny a užít si tak krásnou rodinnou dovolenou s programem. 

V ceně je zahrnuta - doprava objednaným autobusem, ubytování v pokojích pro 8 a méně osob, některé mají společné WC a sprchy, některé vlastní sociální zařízení (na tyto pokoje mají přednost rodiče). Stravování 5 krát denně (snídaně formou švédských stolů, oběd, svačina, večeře, druhá večeře), pitný režim (vezměte s sebou flašky na doplňování), taneční lekce, zdravotník, pronájem veškerých prostor, doprovodný program, odměny.

Dopoledne bude možno lyžovat pro ty, co to ovládají a rodiče je pustí s námi na svah. Upozorňujeme, že nejsme horští instruktoři a nad dětmi děláme pouze dohled na svahu či poradíme co a jak. Ti, kteří nebudou dopoledne lyžovat, budou chodit na procházky, stavět sněhuláky, jezdit na svahu za chatou na lopatách nebo bude jiný herní program dle počasí. Odpoledne budou taneční tréninky, večer společné soutěže, hry, diskotéky.

DOPRAVA: Objednaným autobusem, který nás zaveze na místo. Cesta trvá asi 4,5 hodiny s přestávkami.

SRAZ: Parkoviště za KD v Břeclavi - neděle 12. 3. 2022 v 9:00
PŘÍJEZD ZPĚT: Parkoviště za KD Břeclav - sobota 18. 3. 2022 - příjezd cca v 16:00

Začínat budeme polévkou po příjezdu a večeří v 18:00, končit budeme snídaní v 8:00, na cestě zpět se stavujeme do KFC a MC Donalda (instruujte, prosím, děti, aby si nechali dostatek peněz).

U AUTOBUSU NUTNO ODEVZDAT, JINAK NEBUDEME MOCI VAŠE DÍTĚ PŘEVZÍT:

1. POTVRZENÍ O BEZINFEKČNOSTI - podepisují rodiče - ke stažení zde: potvrzení o bezinfekčnosti (potřebuje i dospělý doprovod)

2. KOPII KARTIČKY POJIŠŤOVNY

3. VEŠKERÉ LÉKY S ROZPISEM - nadepište papír jménem dítěte, napište název léku, napište, jak jej užívat a spolu s léky dejte do nějaké složky. Pokud si u Vašeho dítěte máme dát na něco pozor například alergie, napište do seznamu.

4. POTVRZENÍ LYŽAŘE - podepisují rodiče - ke stažení zde: lyžař

CO HLAVNĚ S SEBOU:

Oblečení na tréninky, boty do vnitřní tělocvičny, boty a oblečení na sněhové hrátky, rukavice do sněhu!
Přezůvky do ubytovny a společných sprch, ručník, hygienické potřeby, láhev na čepování pití.
Pomůcky na sníh (kdo chce, co chce - lyže, snowboard, helmu nebo jen lopatu (nějaké máme na půjčení na místě), prosím, žádné objemné sáně. Dobrou náladu 😁

MOŽNOST OBJEDNÁNÍ LYŽAŘSKÉHO UČITELE NA SVAHU DOPŘEDU: odkaz

Nutno objednat včas před odjezdem, aby měli volno. Pokud budete objednávat, využijte tyto termíny: Pondělí až pátek na 9:00 nebo 10:00. Nám pak jen nahlásíte, že má dítě objednáno v ten a ten den, na tolik a tolik.

PŘIHLÁŠKY:

Přihlašujte se co nejdříve, ať víme, pro kolik účastníků soustředění připravujeme.

Přihlašujte se elektronicky na tomto odkazu: PŘIHLÁŠKA

PLATBA:

ZÁLOHA 900,- splatná ihned po přihlášení. Pokyny k platbě odešle systém automaticky po registraci (koukněte do spamu). Záloha není vratná. 

DOPLATEK 5.000,- nejpozději do 8.3. dle instrukcí z emailu.

Těšíme se na další krásný týden  😊