Zimní soustředění proběhne v termínu jarních prázdnin a to od neděle 6.3. - sobota 12.3.2022

Krkonoše Rekreační středisko Eden

POČET MÍST: 110

CENA: 5.000,- pro tanečníky / 4.500,- pro doprovod

Přihlašovat se mohou celé rodiny a užít si tak krásnou rodinnou dovolenou s programem. 

V ceně je zahrnuta - doprava objednaným autobusem, ubytování v pokojích pro 8 a méně osob, některé mají společné WC a sprchy, některé vlastní sociální zařízení (na tyto pokoje mají přednost rodiče). Stravování 5 krát denně (snídaně formou švédských stolů, oběd, svačina, večeře, druhá večeře), pitný režim (vezměte s sebou flašky na doplňování), taneční lekce, zdravotník, pronájem veškerých prostor, doprovodný program, odměny.

Dopoledne bude možno lyžovat pro ty, co to ovládají a rodiče je pustí s námi na svah. Upozorňujeme, že nejsme horští instruktoři a nad dětmi děláme pouze dohled na svahu či poradíme co a jak. Ti, kteří nebudou lyžovat, budou trénovat, chodit na procházky, stavět sněhuláky, jezdit na svahu za chatou na lopatách nebo bude jiný program dle počasí. Odpoledne budou taneční tréninky, večer společné soutěže, hry, diskotéky.

DOPRAVA: Objednaným autobusem, který nás zaveze na místo. Cesta trvá asi 4,5 hodiny s přestávkami.

SRAZ: Parkoviště za KD v Břeclavi - neděle 6. 3. 2022 v 9:00
PŘÍJEZD ZPĚT: Parkoviště za KD Břeclav - sobota 12. 3. 2022 - příjezd cca v 16:00

Začínat budeme polévkou po příjezdu a večeří, končit budeme snídaní.

U AUTOBUSU NUTNO ODEVZDAT, JINAK NEBUDEME MOCI VAŠE DÍTĚ PŘEVZÍT:

1. POTVRZENÍ O BEZINFEKČNOSTI - podepisují rodiče - ke stažení zde: potvrzení o bezinfekčnosti (potřebuje i dospělý doprovod)

2. Negativní antigenní domácí test (jen si ho doma udělejte, k autobusu nám ho nenoste)

3. KOPII KARTIČKY POJIŠŤOVNY

4. VEŠKERÉ LÉKY S ROZPISEM - nadepište papír jménem dítěte, napište název léku, napište jak jej užívat a spolu s léky dejte do nějaké složky. Pokud si u Vašeho dítěte máme dát na něco pozor například alergie, napište do seznamu.

5. POTVRZENÍ LYŽAŘE - podepisují rodiče - ke stažení zde: lyžař

CO HLAVNĚ S SEBOU:

Oblečení na tréninky, boty do vnitřní tělocvičny, boty a oblečení na sněhové hrátky, pomůcky na sníh (kdo chce, co chce - lyže, snowboard, nebo jen lopatu, prosím, žádné objemné sáně), přezůvky do ubytovny a společných sprch, ručník, hygienické potřeby, láhev na čepování pití, dobrou náladu

PŘIHLÁŠKY:

Přihlašujte se co nejdříve, ať víme, pro kolik dětí/dospělých, tanečníků/netanečníků, lyžařů/nelyžařů máme všechno chystat. Přihlášku můžete vytisknout zde: přihláška

Přihlášky odevzdávejte na jakémkoliv tréninku (viz. rozvrh), posílejte na email: ncod@seznam.cz 

PLATBA:

ZÁLOHA 500,- HOTOVĚ SPOLU S PŘIHLÁŠKOU nebo NA ÚČET studia (2289761319/0800) - do zprávy pro příjemce uveďte jméno přihlašovaného a ZIMA. Záloha není vratná. Zálohu vracíme pouze v případě, že se akce nebude konat z důvodu vládních nařízení.

DOPLATEK HOTOVĚ U AUTOBUSU NEBO NA ÚČET STUDIA tak, aby platba byla do 1. 3. 2022 připsána na účet studia. Do zprávy pro příjemce napište ZIMA a jméno účastníka.

Těšíme se na další krásný týden  😊